У Брду код Крања (Словенија) је у периоду од 12-14.09.2018. године, организован завршни састанак и конференција у оквиру COST акције TN 1401 под називом ''CAPABAL''. Финалном састанку присуствовало је преко 60 учесника из земаља Западног Балкана, али и осталих европских држава.

Опширније...

ЕУ инфо центар организује догађај за Ерасмус+ студенте који се вратили с размјене као и за будуће студенте који тек планирају аплицирати у оквиру европске кампање #ErasmusDays.

Опширније...

У периоду од 10. до 12. септембра 2018. године, под покровитељством Агенције за развој предузећа ''ЕДА'' Бања Лука, организовано је студијско путовање за представнике дрвопрерађивачког сектора. У оквиру студијског путовања су, поред дрвопрерађивача, учествовали и представници Министарства индустрије, енергетике и рударства Владе РС, Министарства науке и технологије Владе РС, Привредне коморе РС, као и предузећа за пружање консултантских услуга дрвопрерађивачком сектору. Као представник Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци, учествовао је доц. др Драган Чомић.
Опширније...

У периоду од 13. до 15. септембра 2018. године на Бјелашници је одржано 5. међународно савјетовање „Шумско инжињерство југоисточне Европе“ – стање и изазови. Током савјетовања водећи регионални стручњаци из области шумског инжињерства представили су научне и стручне радове из ове области о темама које су актуелне у региону, као и о савременим трендовима и изазовима који слиједе у областима технике и технологије у шумарству, шумске коминикације, механизација у шумарству, коришћење шумске биомасе, ергонимији и сигурности у шумском раду и шумским производима.

Опширније...

eZap cyr

Огласна табла факултета

eStud cyr

Огласна табла за студенте

glasnik banner

savez banner