Позив за подношење понуда за набавку рачунарске и лабораторијске опреме за потребе пројекта Erazmus+ KA2 - SETOF.

Више информација на линку.

http://www.bg.ac.rs/sr/univerzitet/nabavke/jnabavke.php

У оквиру реализације пројекта „Soil Erosion and Torrential Flood Prevention: Curriculum Development at the Universities of Western Balkan Countries – SETOF“ који се бави унапређењем наставних планова и програма у погледу ерозије и бујица одржан је састанак 24.01.2020. године на Шумарском факултету Универзитета у Београду.

Опширније...

Састанак на којем је представљен приједлог будућег коришћења зграде у изградњи Архитектонско-грађевинско-геодетског факултета (АГГФ) Универзитета у Бањој Луци, одржан је 06. фебруара 2020. године.

Како је наведено током састанка одржаном у просторијама АГГФ-а, у новој згради ће бити смјештен Архитектоснко-грађевинско-геодетски факултет и Шумарски факултет УНИБЛ.

Опширније...

Бања Лука, 05.02.2020.

Чланови Мисије шумарства Свјетске банке у саставу Туka Кастрен, Рајесх Коирала, Клас Сандер и Уна Ђикић у сриједу, 05. фебруара 2020. године, посјетили су Шумарски факултет Универзитета у Бањој Луци. Тема састанка односила се на могућности и циљеве даље подршке Свјетске банке шумарском сектору у БиХ, са фокусом на економске услуге и укупну модернизацију и конкурентност шумарског сектора.
Опширније...